Szolgáltatások

Szolgáltatások


Közterek, parkok tervezése

Városi és falusias környezetben egyaránt tervezünk köztereket, közparkokat, sétálóutcákat. A szakági feladatokhoz út-, közmű-, elektromos, építész, és más tervezőket vonunk be a csapatmunkába. Elsődleges célunk olyan jól használható terek kialakítása, melyeknél tartós, ellenálló anyagokból építkezünk, de mindeközben ügyelünk a részletek finom kidolgozottságára.


Intézmények környezetének tervezése

Nagyobb épületegyüttesek, pl. közintézmények, irodaházak, társasházak környezetének kialakításánál többnyire szakági tervezést végzünk a megbízott építésszel együttműködve. A burkolt- és zöldfelületek, valamint a berendezések kidolgozásánál ügyelünk az épített és természeti elemek összhangjára, a környezettudatosságra és a könnyű fenntarthatóságra.


Családi házak kertjeinek tervezése

Családi házak kertjeit megtervezzük részben vagy egészben: végigvisszük a teljes tervezési folyamatot a koncepciótól az egyes elemek részletképzéséig, vagy kidolgozunk akár csak egy részfeladatot, pl. a növénykiültetést. Célunk általában egy letisztult formavilágú, ugyanakkor az épülethez jól illeszkedő kert, amely minden évszakban a családtagok örömére szolgál.

Partnereink

 • Archi.Doc Építésziroda, BLOKK építész műhely, CET Budapest, DMB Építész Műterem, Építész Stúdió, Gyüre Építésziroda, Hetedik Műterem, KIMA Stúdió, Lint Építészeti és Művészeti Kft., Mérték Építészeti Stúdió, Szántó & Mikó, vörös architect
 • BME, Lakóépülettervezési Tanszék, Budapest, XI. kerület Önkormányzata, Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., FCI Kompozit Szigetelő Kft., 'Fon Sacer' Egyházi Jogi Személy Futureal, IB Irodaház Kft., Lisz ferenc Zeneművészeti Egyetem, Magyar Építő Rt., Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, NLO DUO Kft. / Skanska, Noszvaj település Önkormányzata, Pécs MJV Önkormányzata, Piarista Rend Magyar Tartomány, Sopron MJV Önkormányzata
 • Itt fognak sorakozni a kivitelezők...
 • Például a Magart, hát igen, megint csináltak egy szép honlapot nekünk. 

About Us

Ez a GEUM

Műtermünk

A műtermet Csontos Csenge és Gyüre Borbála alapította 2009 nyarán, a hosszú évekig tartó, neves tájépítész cégeknél eltöltött tanulóévek után. (Land-A, Tér-Team, 4D, s73 ) Az önálló munkákban a kezdetektől fogva több alkalommal is részt vett az eleinte Írországban (Mitchel & Ass.), majd Berlinben (w+p Landschaften) dolgozó tájépítész évfolyamtárs és barát, Lád Gergely, aki 2014-ben hazatért és csatlakozott a műteremhez. 2013 tragikus ősze óta Csenge már csak lélekben van velünk és segíti munkánkat.

Kertek, parkok, városi terek, épületek környezetének tervezésével foglalkozunk. Munkánk során egyformán fontosnak érezzük az eszmeiséget, a gondolat nagyvonalúságát, az eredetiséget és a részletek gondos, megbízható és célszerű kiművelését. A tervezési és a megvalósulási folyamatban gyakran építész tervezőkkel dolgozunk együtt. Értékesnek tartjuk ezt az együttműködést, melynek eredménye az épített „kemény” és a természeti elemekből kialakított „lágy” környezet harmonikus egysége.

Családi ház 45%
Intézmény 54%
Köztér, Közpark 65%
Pályázat 20%
 • Gyüre Bori

  főnök
 • Mindenki

  főnök
 • A Műterem

  nyitott
 • megin Bori

  főnök
 • Lád Gergő

  főnök

Portfolio

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…