Csapatunk

intro about

Műtermünk

A műtermet Csontos Csenge és Gyüre Borbála alapította 2009 nyarán, a hosszú évekig tartó, neves tájépítész cégeknél eltöltött tanulóévek után. (Land-A, Tér-Team, 4D, s73 ) Az önálló munkákban a kezdetektől fogva több alkalommal is részt vett az eleinte Írországban (Mitchel & Ass.), majd Berlinben (w+p Landschaften) dolgozó tájépítész évfolyamtárs és barát, Lád Gergely, aki 2014-ben hazatért és csatlakozott a műteremhez. 2013 tragikus ősze óta Csenge már csak lélekben van velünk és segíti munkánkat. Az iroda jelenleg is - az alapítók szellemiségéhez igazodóan - egy igen lelkes csapatként működik.

Gyüre Bori

tájépítészmérnök

Lád Gergely

tájépítészmérnök

Barcsay Gergő

tájépítészmérnök

Kántor-Turi Emese

tájépítészmérnök

Tóth Evelin E.

tájépítészmérnök

Városy Dóra

tájépítészmérnök
 

Szolgáltatások

Kertek, parkok, városi terek, épületek környezetének tervezésével foglalkozunk. Munkánk során egyformán fontosnak érezzük az eszmeiséget, a gondolat nagyvonalúságát, az eredetiséget és a részletek gondos, megbízható és célszerű kiművelését. A tervezési és a megvalósulási folyamatban gyakran építész tervezőkkel dolgozunk együtt. Értékesnek tartjuk ezt az együttműködést, melynek eredménye az épített „kemény” és a természeti elemekből kialakított „lágy” környezet harmonikus egysége.

Közterek, Parkok Tervezése

Városi és falusias környezetben egyaránt tervezünk köztereket, közparkokat, sétálóutcákat. A szakági feladatokhoz út-, közmű-, elektromos, építész, és más tervezőket vonunk be a csapatmunkába. Elsődleges célunk olyan jól használható terek kialakítása, melyeknél tartós, ellenálló anyagokból építkezünk, de mindeközben ügyelünk a részletek finom kidolgozottságára.

Intézmények Környezetének Tervezése

Nagyobb épületegyüttesek, pl. közintézmények, irodaházak, társasházak környezetének kialakításánál többnyire szakági tervezést végzünk a megbízott építésszel együttműködve. A burkolt- és zöldfelületek, valamint a berendezések kidolgozásánál ügyelünk az épített és természeti elemek összhangjára, a környezettudatosságra és a könnyű fenntarthatóságra.

Családi Házak Kertjeinek Tervezése

Családi házak kertjeit megtervezzük részben vagy egészben: végigvisszük a teljes tervezési folyamatot a koncepciótól az egyes elemek részletképzéséig, vagy kidolgozunk akár csak egy részfeladatot, pl. a növénykiültetést. Célunk általában egy letisztult formavilágú, ugyanakkor az épülethez jól illeszkedő kert, amely minden évszakban a családtagok örömére szolgál.

Partnereink

Archi.Doc Építésziroda, BLOKK építész műhely, CET Budapest, DMB Építész Műterem, Építész Stúdió, Gyüre Építésziroda, Hetedik Műterem, KIMA Stúdió, Lint Építészeti és Művészeti Kft., Mérték Építészeti Stúdió, Szántó & Mikó, vörös architect