Ez a GEUM

Műtermünk

A műtermet Csontos Csenge és Gyüre Borbála alapította 2009 nyarán, a hosszú évekig tartó, neves tájépítész cégeknél eltöltött tanulóévek után. (Land-A, Tér-Team, 4D, s73 ) Az önálló munkákban a kezdetektől fogva több alkalommal is részt vett az eleinte Írországban (Mitchel & Ass.), majd Berlinben (w+p Landschaften) dolgozó tájépítész évfolyamtárs és barát, Lád Gergely, aki 2014-ben hazatért és csatlakozott a műteremhez. 2013 tragikus ősze óta Csenge már csak lélekben van velünk és segíti munkánkat.

Kertek, parkok, városi terek, épületek környezetének tervezésével foglalkozunk. Munkánk során egyformán fontosnak érezzük az eszmeiséget, a gondolat nagyvonalúságát, az eredetiséget és a részletek gondos, megbízható és célszerű kiművelését. A tervezési és a megvalósulási folyamatban gyakran építész tervezőkkel dolgozunk együtt. Értékesnek tartjuk ezt az együttműködést, melynek eredménye az épített „kemény” és a természeti elemekből kialakított „lágy” környezet harmonikus egysége.

Családi ház 45%
Intézmény 54%
Köztér, Közpark 65%
Pályázat 20%
 • Gyüre Bori

  főnök
 • Mindenki

  főnök
 • A Műterem

  nyitott
 • megin Bori

  főnök
 • Lád Gergő

  főnök
 • Munkáink

  A tervezési és a megvalósulási folyamatban gyakran építész tervezőkkel dolgozunk együtt. Értékesnek tartjuk ezt az együttműködést, melynek eredménye az épített „kemény” és a természeti elemekből kialakított „lágy” környezet harmonikus egysége.

  Nézd meg!

 • Szolgáltatásaink

  Kertek, parkok, városi terek, épületek környezetének tervezésével foglalkozunk. Munkánk során egyformán fontosnak érezzük az eszmeiséget, a gondolat nagyvonalúságát, az eredetiséget és a részletek gondos, megbízható és célszerű kiművelését.

  Nézd meg!

TÁJÉPÍTÉSZT KERESEL?

Gyere el hozzánk, hívj fel, vagy...

dobj egy mélt

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…