geum
By
6 years ago
  • osssz:

Ház az Apáthy-sziklánál

A hátsó kert nagy nyílt gyepfelületét többsoros cserjesáv határolja, veteményesek, és egy kiülővel egybekötött sütögető került kialakításra.

helyszín: Budapest, II. kerület, Páfrány utca
tervezés: 2011-2012
kivitelezés: 2012
építész tervező: Gyüre Zsolt


A Budai hegyek oldalában, az Apáthy-szikla lábánál egy mintegy 1.000 m2-es telken a meglévő épület bontása után új családi ház épült.
A kertvárosias környezetben szép meglévő faállomány volt, mely megtartásra került: az előkert meghatározó elemei maradtak a fenyőfák.
A hátsó kert nagy nyílt gyepfelületét többsoros cserjesáv határolja, veteményesek, és egy kiülővel egybekötött sütögető került kialakításra.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…